-->
opener

Topp 5 tips: Hvordan velge riktig kaffemaskin

Topp 5 tips: Hvordan velge riktig kaffemaskin

Leter du etter den perfekte kaffen? Så er disse de beste manuelle espresso-, filter-, Nespresso- og kaffekjøtt-kaffemaskinene du kan kjøpe.

Kaffen har gjort morgenen mer velsmakende siden 1500-tallet, og i de mellomliggende 500 årene har den ydmyke kaffebønnen oppstått et stort utvalg av forskjellige kaffebaserte drikker. Men om du er en fan av cappuccino, macchiato, espresso eller bare ren gammel filterkaffe, er det en maskin der ute som vil gi deg den kaffen du vil ha hver gang.

Det første spørsmålet du må spørre deg selv er dette: Ønsker du en manuell espressomaskin for perfeksjon av kaffebarestil; en filtermaskin som gir en krukke med varm kaffe; eller vil du ha enkelheten til en kaffepulle eller kapselmaskin?

Hvis du ikke er helt sikker på hva du er ute etter, vil vår dybdegående kaffemaskinkjøpsguide nederst på siden hjelpe deg med å sortere espressoen din fra Nespresso. Hvis du bare vil begynne å handle? For din perfekte kaffemaskin, så les videre og vi vil raskt forklare de grunnleggende typene kaffemaskin.